Lej Sumodragter

Står du og skal leje sumodragter til dit kommende arrangement, så er du kommet til det rette sted. -SumoSjov, der drives MEGAudlejning, har nemlig intet mindre end 22 Sumodragter med dertil hørende hjelme, nakkestøtter og faldmåtter

Når du lejer sumodragter hos SumoSjov er du ikke alene sikret en god pris, men også god service. Vi står klar til at rådgive omkring dragterne og hvordan du får den optimale oplevelse ud af det til dit arrangement.

Priser på leje af sumodragter:

 • Et sæt sumodragter (inkl faldmåtte) 800,-
 • Sumo-Stafet (inkl faldmåtte + promillebriller) 1.000,-
 • Familiepakke (2 voksen & 2 Junior sumodragter) 1.400,-
 • Familiepakke plus (2 voksen & 2 Junior sumodragter +2 promillebriller) 1.600,-
 • Sumofodbold (6 dragter) 2.200,-
 • Promille Sumofodbold (6 dragter + 6 promillebriller) 2.700,-
 • Sumofodbold (10 dragter) 3.200,-

Sumodragterne skal rengøres efter endt brug, hvilket gøres på god gammel husmor manér, nemlig en spand med varmt vand, en klud og knofedt.

Såfremt udstyret ikke er blevet rengjort ved returnering tages der 300 kroner pr pågyndte time.

Der tages 250 kroner for tørring af sumodrager, hvis de leveres tilbage gennemblødte - Derfor råder vi til man opbevare dem et tørt sted. (Vi er dog ikke hysteriske og ved godt at både græs og regnvej kan forekomme)

Fordele ved levering

Mange af vores kunder vælger, at få leveret sumodragterne lige til døren, dette skyldes tildels at sumodragter fylder en del i en personbil, men også fordi vores leverings priser er mere end rimelige og man dermed ikke skal ligge og bruge tid på hente og levere selv, når man har et helt arrangement, som man skal afholde.

Priserne på afhentning og Levering ligger typisk på 250 - 500 kroner totalt inkl moms

Afhentning

Der er mulighed for selv at afhente sumodragterne ved en af vores afdelinger i København, Næstved, Odense og Nykøbing Falster. Roskilde afdelingen er det ikke muligt at hente ved men bringer ud billigt

Følgende udstyr følger med når man lejer et sæt sumodragter:

 • 2 Dragter (enten voksen eller junior dragter)
 • 2 Halskraver
 • 2 Hjelme
 • 1 todelt faldmåtte

Det hele vejer 50 kg,
Måtten 25 kg. (3,6 meter X 3,6 meter)
Dragterne 2×10 kg.
Kan være på trailer, eller i stationcar eller større bil.

Lej Sumodragter

Send en forespørgsel:

Lej Sumodragter hos Sumosjov, vi har både Voksen & Junior Sumodragter på Sjælland, Fyn, Lolland og Falster

 

Book Sumodragter på Telefon: 53 34 34 76 

 

Hvad er sumobrydning?


10562562_736702966402123_1580724285148841474_oSumobrydning er en japansk kampsport, Hvor 2 rikishi (hvilket udøverne kaldes) kæmper mod hinanden i en cirkulær arena, der måler cirka 4,55 meter i diameter (vores måtter er en smule mindre og størrelsen kan ses længere nede). En deltager har vundet omgangen så snart den anden deltager er skubbet ud af ringen på måtten de står på, eller den anden person rører ved måtten med andet end deres fodsåler. Typisk vil vinderen, eller skulle man måske bruge det japanske ord yokozuna (hvilket betyder stormester), blive fundet ved at vinde bedst ud af 3 runder.

Denne kampsport bruges i Danmark, som en form for underholdnings aktivitet til polterabend, firmafester og fødselsdage. Da sumobrydning især er kendt for deltagernes kæmpe overvægt, skal man bryde i sumodragter, der er store og klodsede, hvilket gør hele kampen sjovere for deltagerne, men på samme tid også skaber større udfordring for deltagerne, da man bliver mindre smidig og modstanderen bliver lidt tungere at skulle skubbe rundt med. Lyder det hårdt? – Jaaa, det kan skabe en smule sved på panden, men er på samme tid virkelig underholdende – OGSÅ for tilskuerne.

 

TOP